Leadership development via Canitiem stimuleert het ondernemerschap van de professionals binnen uw organisatie.

wat-3.png

Vergroot uw innovatiekracht door professionals in multidisciplinaire werkgroepen aan uitdagende casestudies te laten werken. Met behulp van onze aanpak ontstaat een interessante win - win - win situatie voor de professionals, de klant en de totale organisatie.

De ondernemende professional maakt het verschil binnen uw organisatie. Uit onderzoek van American Express blijkt dat 58% van de managers ondernemerschap bij professionals toejuicht. Dit is een gunstige ontwikkeling aangezien 40% van de professionals graag de ruimte krijgt om te ondernemen binnen hun organisatie.

Welnu, welke richtlijnen stimuleren uw professionals een brug te maken tussen leiderschap en ondernemerschap?

Richtlijnen van Canitiem ook toegepast in het academisch onderwijs

Afgeleid van onze programma’s in het Honoursonderwijs, op de TU Delft en Erasmus School of Economics, gebruiken wij richtlijnen die zich ook in het bedrijfsleven hebben bewezen.

Richtlijnen die niet alleen eigenaarschap creëren, maar tevens de proactiviteit van de professional vergroten om een verschil te willen maken binnen hun organisatie. Kortom, het stimuleert intrapreneurship.

Multidisciplinaire teams presenteren innovatieve concepten

Wij werken graag met multidisciplinaire en/of bovenlokale teams tijdens de casestudies. Dit komt het resultaat ten goede. Met de juiste begeleiding vanuit uw organisatie en Canitiem legt u de basis voor innovatie en verdere ontwikkeling van uw organisatie.