Canitiem heeft twee kernactiviteiten: Leadership Development en Business Development.

Tijdens de leiderschapsontwikkelingstrajecten doorlopen professionals een bijzonder introspectief traject waarna zij in multidisciplinaire teams starten met relevante casestudies voor hun organisatie. De interessante concepten die ontstaan, vormen het vertrekpunt voor verdere business ontwikkeling. Canitiem ondersteunt daarbij als partner om een gedegen businesscase te genereren en deze “investor-ready” te maken. In het onderstaande figuur is dit inzichtelijk gemaakt.

“Leadership Development to kick-start Business Development!”

1_1-why-bij-lees-meer.png

Leadership Development

Wij verzorgen leiderschapstrajecten voor universiteiten en het bedrijfsleven. Samen met onze klanten identificeren wij de behoefte en de gewenste resultaten. Vervolgens vertalen wij dit naar een op maat gemaakt programma waarin de verdere ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, sociale communicatie en relevante casuïstiek centraal staat. Bekijk hier een overzicht van ons aanbod.

FASEN.png

Business development

Leadership development en business development gaan bij Canitiem naadloos in elkaar over.

Wij ondersteunen de ondernemer erin om van een interessant business concept een succesvolle business te maken.

Wij maken gebruik van de civiele en industriële engineering achtergrond van de oprichters om u te ondersteunen in product en business development. Wij verwelkomen interessante partnerships om uw concept nader uit te werken tot een gedegen businessplan. Bekijk voorbeelden van onze business development activiteiten.