IMG_1646.jpg

Paul

Ik ben een visualisator. Ook een beetje prettig gestoord. Ik beeld in en beeld uit; opgegroeid in een ondernemersgezin. Een industrieel ingenieur, zo één die altijd oplossingsgericht denkt en doet.

Mijn slogan:

“Creative problem solving, Through visual thinking is what I do best."

“Samenwerken aan de kansen die voor ons liggen.” Dat is waar ik in geloof. Ik faciliteer groepen om hun visie in actie om te zetten.

“In order to carry a positive action we must develop here a positive vision.”
- Dalai Lama –

Ik heb een brede interesse en ervaring. Ontwerp graag. In Indonesië ovens voor de “bottom of the piramid”, in Zwitserland flexibele zonnepanelen voor innovatieve marktsegmenten. In Nederland meubels en interieur design; een ware verrijking voor de omgeving.

Mijn wortels liggen in Zuid-Amerika. Heb jaren in het buitenland gewoond Prachtig! Sinds een paar jaar weer terug in Nederland. Hulde! Mijn internationale ervaringen helpen om onze klanten te ondersteunen bij hun product en business development. Visueel communiceren is daarbij niet weg te denken.

Wat ben ik? Een echte levensgenieter, binnen en buiten mijn werk.

Specialties: Visual communication, visual thinking, co-creation, start-ups, business development, new product development, facilitation & prototyping.

icon-linkedin.png

Bekijk Paul's LinkedIn profiel